(ВІДЕО) Студенти з різних міст України підготували для прикордонників в Ізмаїлі Різдвяний вертеп

НАЗАД
08 сiчня 2022 11:25

Вчора в Ізмаїльському прикордонному загоні відбувся Різдвяний молебень для військовослужбовців строкової служби.

Також у ньому взяли участь строковики Навчального центру Морської охорони. Провів богослужіння капелан о. Володимир спільно з гвардійським капеланом о. Сергієм. Окрім молитви, військові священники виконали й різні колядки.

Справжнім подарунком, наповненим різдвяним духом, для військовослужбовців Ізмаїльського прикордонного загону, Навчального центру Морської охорони та нацгвардійців став вертеп, виконаний «Студентським братством» в рамках проєкту «Різдво разом».

40 студентів та студенток закладів вищої освіти з різних міст України – Києва, Львова, Харкова, Кропивницького, Чернівців, Дрогобича та Запоріжжя показали гарну виставу на сучасний лад, з відповідними різдвяними персонажами. Лунало багато колядок і навіть були залучені самі військовослужбовці до танців під пісню «Гоп, мої Гречаники».

Наповнена вщерть зала Обласного центру національних культур міста Ізмаїл проводжала аматорів стоячи з оплесками.

Зазначимо, що кожен рік групи студентів «Студентське братство» в рамках проєктів «Різдво разом», «Великдень разом» виїжджають на свята в різні міста країни. Географія виступів широка. Вже були в Сумах, Запоріжжі та Херсоні. Цього року вони виступили в Одесі та вчора в Ізмаїлі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси